Unieke Nano Notes

Je merk mag gezien en onthouden worden!
Wij helpen bedrijven verduurzamen met een alledaags product, herbruikbare sticky notes geheel in eigen bedrijfsstijl.

Op de werkvloer

Een paperless office; de ambitie van steeds meer milieubewuste bedrijven. Voor elke collega een set herbruikbare sticky notes in eigen bedrijfsstijl. Voor elke snelle notitie!

Als relatiegeschenk

Een praktisch én uniek cadeau voor je klanten en relaties! Herbruikbare sticky notes met jouw logo. Blijf in gedachten door jouw logo te laten zien op duurzame sticky notes.

Verduurzaam gemakkelijk

Nano Notes worden in Nederland gemaakt, zo waarborgen wij de hoogste kwaliteit. Net als de Post-it plakken ze overal op en zijn ze bijna oneindig herschrijfbaar.

Zakelijk

De mogelijkheden

Creëer je unieke Nano Notes met ons!

Aantoonbaar duurzaam

Middels een levenscyclusanalyse (LCA) is er onderzocht wat de milieudruk is van een Nano Note ten opzichte van een Post-it. Het resultaat; als je 18,5 keer een Nano Note gebruikt, is deze duurzamer is dan een Post-it.
Gebruik je 5 sticky notes per dag, dan ben je na 37 dagen duurzamer met een set Nano Notes!
Download hier het hele impact rapport.

Zakelijk

Ervaringen van bedrijven

quote

Voor Schuttelaar & Partners deze Nano Notes laten maken. Een super mooi en duurzaam alternatief voor de veel gebruikte post-its, ook nog in onze eigen kleuren én met logo. Goede en snelle service! Dankjulliewel!

Zakelijk
quote

Ik gebruik de nano-notes al enige tijd tot grote tevredenheid thuis voor notities, boodschappenlijstjes en ook handig voor het labelen van in te vriezen producten. Voor Sequoia Vermogensbeheer hebben we ze ook besteld als alternatief voor de post-it papiertjes. We gebruiken ze zelf en geven ze ook weg aan relaties. Deze nano-notes zijn voorzien van ons logo en website adres. Uiteraard in de kleuren van onze onderneming. Hier goed in geadviseerd. Mooi, duurzaam, goedwerkend product!!

Zakelijk
quote

Fantastisch innovatief product! Duurzaam én creatief! De notes plakken goed en zijn heel makkelijk beschrijfbaar. Ik heb ze nu een jaar en dezelfde sets worden nog volop gebruikt. Ook het personaliseren is een leuke optie. Al met al is Nano Note als je het mij vraagt een toffe start-up met ondernemers die goed met je meedenken en denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Zakelijk

Wat is het defectbeleid?

Nano Note geeft een garantie dat elke Nano Note, bij goed gebruik, 1,5 jaar herbruikbaar en opplakbaar blijft. Als dit niet het geval is, sturen wij een gelijkwaardig, nieuw product op. Volg de handleiding voor het juiste gebruik.

Wat is de levertijd?

De levertijd hangt af van het personaliseren. Bij originele producten is de levertijd 1 – 2 werkdagen. Bij gepersonaliseerde producten hanteren wij doorgaans een levertijd van 10 – 15 werkdagen.

Waarmee kan op de Nano Note geschreven worden?

Bij elke set Nano Notes zit een gratis pen naar keuze. Standaard bieden wij twee soorten pennen aan, met een verschil in inkt en puntdikte. Zo heb je de ideale pen voor elk doeleinde.

Wat is de MOQ?

Voor originele producten hanteren wij geen minimale bestelhoeveelheid. Voor gepersonaliseerde Nano Notes is de minimale bestelhoeveelheid 25 sets.

Heb je een vraag?