De veelgestelde vragen over de Nano Note

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen over de Nano Note. Mocht je een vraag hebben die hier niet beantwoord wordt, twijfel dan niet en neem zeker contact op!

Wat is de Nano Note?

De Nano Note is een alledaags product dat staat voor mens en milieu. Het is een herschrijfbare sticky note (ofwel Post-it note) die overal op plakt.

De Nano Note is ontstaan uit de gedachtegang dat single-use producten niet meer van deze tijd zijn. Telkens maar één keer een sticky note gebruiken is niet goed voor het milieu en daar hebben wij een oplossing voor gevonden: de volledig herschrijfbare en overal opplakkende sticky note. Lees er hier meer over!

Waar plakt de Nano Note op?

Door de speciale achterkant kan de Nano Note overal opgeplakt worden. Als de achterkant na veelvuldig gebruik vies is geworden, is deze schoon te maken met water. Daarna plakt de Note weer als nieuw.

Tip: haal de folie gedeeltelijk van de achterkant af. Zo plakt de Nano Note op elk oppervlak, maar is ook de folie weer gemakkelijk te gebruiken!

Waarmee kan ik op de Nano Note schrijven?

Bij elke set komt een gratis pen naar keuze. Deze zijn geschikt voor de Nano Note. Daarnaast kunnen ook normale whiteboard pennen gebruikt worden.

Hoe lang is de Nano Note bruikbaar?

Door de hoge kwaliteit van de materialen in de Nano Note kan deze zeker een jaar (intensief) gebruikt worden. Uit ervaring blijkt dat dit meer is dan een jaar.

Hoe is de Nano Note herschrijfbaar?

Door de whiteboardfolie op de Nano Note is de inkt uitwisbaar. Deze folie zorgt er tevens voor dat echt álle inkt verwijderd kan worden van de Notes. Mocht er inkt ongewild blijven zitten, gebruik dan wat water of een vochtig doekje.

Waarom is de Nano Note kosten besparend?

Doordat de Nano Note zeker een paar jaar te gebruiken is hoeven er geen papieren sticky notes meer gekocht te worden. Hierdoor zijn de enige kosten de aanschaf van de Nano Note, wat gemiddeld resulteert in een kostenbesparend effect na 3 tot 4 maanden.

Bereken hier hoeveel je precies met de Nano Note kan besparen!

Nog een andere vraag?

Heb je een vraag die nog niet is beantwoord? Twijfel niet en neem dan contact met ons op! Wij helpen je hier graag mee.

Producten