Hoe wij papierverspilling tegen gaan

Nano Note heeft het doel om papierverspilling te stoppen. Dit gaan we realiseren door een nieuw product met de twee belangrijkste aspecten: duurzaamheid en vernieuwing. Wat wij hebben ontwikkeld is een duurzaam alternatief voor een alledaags product. De traditionele sticky note opnieuw uitgevonden: wij hebben een herschrijfbare sticky note die overal op plakt én lang herbruikbaar is.

‘ELKE MINUUT VERDWIJNT OP AARDE EEN BOS TER GROOTTE VAN 40 VOETBALVELDEN’

Iedereen heeft het wel gehoord, de aarde warmt snel op en de mens is hier de grootste oorzaak van. De voornaamste redenen: regenwouden worden gekapt, het verbranden van fossiele brandstoffen en de veestapel die toeneemt.

Maar hoe kunnen wij een van deze problemen aanpakken? Het kappen van de bomen wereldwijd is deels te wijten aan de papierindustrie, en dat is waar wij een verschil in willen maken.

DE OPLOSSING

Papier is niet eindeloos recyclebaar, het blijft een feit dat na 6-7 maal recyclen, papier gewoonweg op is. Dit is een van de redenen waarom wij van mening zijn dat we moeten stoppen met het overmatige gebruik van papier en over moeten stappen op herbruikbare producten. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat er minder papier wordt geproduceerd. Zo reduceren we samen het kappen van de bossen, op een heel eenvoudige manier.

DE NANO NOTE

Iedereen maakt notities in het leven. Of het nou een notitie is om iets aan te geven, door te geven of om iets te onthouden, we gebruiken het vrijwel allemaal dagelijks. De frequentie waarmee dit soort notities op papier worden gemaakt is enorm. De notities worden vaak weggegooid als ze niet meer nodig zijn, of zelfs wanneer er alleen maar een spelfout wordt gemaakt. Herkenbaar?

Met onze duurzame sticky note is dit verleden tijd. De Nano Note is een herbruikbare note die bijna oneindig herschrijfbaar is. Schrijf met onze pennen gemakkelijk op de Nano Note, en wis deze notities daarna ook gemakkelijk uit, geheel zonder resterende inktvlekken. Daarnaast is onze pen ook te hervullen met een navulstation. Dit maakt niet alleen de sticky notes, maar ook de pennen herbruikbaar!

Ook plakt de Nano Note op elk denkbaar oppervlak, alleen niet op bomen. Ironisch, niet? Op het moment dat de plakkerige achterkant na veelvuldig gebruik vies is geworden, kan deze schoon worden gemaakt met water. Hierna plakt de Nano Note weer als nieuw.

Door de lange herbruikbaarheid is het mogelijk om de Nano Note voor meer dan een jaar intensief te gebruiken. Zo hopen we dat iedereen die onze sticky note gebruikt, zowel veel papier, als ook geld zal besparen.

Inhoud doosje Nano Note

CONTACT ONS!

Ben je benieuwd wat de Nano Note (zakelijk) voor jou kan veranderen, of heb je een vraag? Wij helpen je hier graag mee. Bestel jouw eigen Nano Notes of vraag naar de mogelijkheden. Bijna alles is mogelijk!

Producten